θητεία?

Ανυπότακτε νέε...

Ανυπότακτε νέε,

Μην κάνεις το λάθος που κάναμε εμείς...παρουσιάσου στον ελληνικό στρατό για να σωθείς και εμπιστέυσου τα προβλήματα* σου στο διοικητή σου. Αυτός ξέρει...όλα θα λυθούν και εσύ θα επιβραβευθείς με μια μετάθεση στη Ρόδο.

*Θεραπεία εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Ημερομηνία: 
Δευ, 2011-05-23

Γερμανία: Προς κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας κινείταιΠρος κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας

Βερολίνο
Η Γερμανία σχεδιάζει την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας από το καλοκαίρι του 2011 στο πλαίσιο αλλαγών στη δομή του στρατεύματος, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Καρλ-Τεόντος τσου Γκούτεμπεργκ.

Ημερομηνία: 
Δευ, 2010-12-06

Η θητεία στην Ευρώπη...

Η θητεία στην Ευρώπη...

Πρόκειται για την αναφορά του EBCO (http://www.ebco-beoc.eu/) για το 2008

Ημερομηνία: 
Δευ, 2009-10-19

Χιλιάδες νέοι της Κύπρου "πουλούν ιστορίες τρέλας" στην Εθνική Φρουρά

ΑΥΞΗΤΙΚΗ τάση παρουσιάζουν χρόνο με το χρόνο οι απαλλαγές και αναστολές στην Εθνική Φρουρά (ΕΦ), ενώ δεκάδες είναι οι εθνοφρουροί που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και σπεύδουν στους ειδικούς, προς

Πως να ξεπεράσεις την εκλογική ήττα: Μείωση της θητείας στους 9 μήνες ανακοίνωσε ο Μεϊμαράκης

Για ώριμες συνθήκες που ευνοούν τη μείωση της στρατιωτικής θητείας έκανε λόγο στη ΝΕΤ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ανακοίνωσε πως οι στρατιώτες της φετινής ΕΣΣΟ του Φεβρουαρίου θα υπηρετήσουν ένα μήνα λιγότερο, του Μαϊου δύο μήνες και του Αυγούστου τρεις.

Ημερομηνία: 
Τρι, 2009-06-09

Η Πολωνία καταργεί τη θητεία...

Ο πολωνός υπουργός άμυνας Bogdan Klich ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η σειρά/ΕΣΣΟ του Δεκέμβρη θα είναι και η τελευταία μια που ο στρατός της χώρας μετατρέπεται σε αμιγώς επαγγελματικό.

2007 Υποχρεωτική θητεία στην Ευρώπη...

2007 Υποχρεωτική θητεία στην Ευρώπη...

H σταδιακή κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στην Ευρώπη.

Syndicate content